KAI KAS NAUJO
IR GARDAUS!
Žuvis – lietuvių šventinio stalo tradicija ir akcentas, tačiau kasdienybėje jos suvartojame nepakankamai.
Šio itin maistingo ir mūsų organizmui reikalingo produkto dažnas žmogus atsisako, nes nežino, kokią žuvį rinktis,
kur įsigyti ar kaip atpažinti šviežią žuvį, nežino, kaip ją skaniai pagaminti...
Kviečiame perkelti žuvį nuo ŠVENTINIO ant KASDIENIO stalo ir papildyti savo racioną šiuo itin vertingu produktu,
nes dabar – tai padaryti lengva!
PRISTATOME NAUJĄ „READY TO COOK“ ŽUVIES GAMINIŲ LINIJĄ, KURIOJE –
MAISTINGI, PUIKIOS SUDĖTIES, SVEIKATAI PALANKŪS PRODUKTAI, O, BE VISO TO,
DAR LABAI GREITAI BEI LENGVAI PARUOŠIAMI!
ŽUVAINIAI – paruošti kepti žuvies maltinukai, tobulai tinkantys gardiems žuvies burgeriams, bet verti atsidurti ir išrankiausio sveikuolio lėkštėje!
Rinkitės iš 3 ryškių skonių: lašišos su džiovintais pomidorais, plačiakakčio ir karpio su žolelėmis ar karpio su imbieru bei ciberžole. P.S. pakuotės nugarėlėje rasite mūsų firminį žuvies burgerių – ŽUVAINIŲ receptą!
KARPIO KAŠTONAI – gardūs, švelnaus skonio lietuviškų žolelių natomis praturtinti kukulaičiai, kurie patinka ne tik suaugusiems, bet ir išrankiausiems mažiesiems gurmanams!
Ne tik skanūs, bet ir labai simpatiški.
Kokybiškų užkandžių mėgėjams – net 6 skonių ŽUVIES UŽTEPĖLĖS.
Kiekviena vis kitokia ir ypatinga.
Mėgstantiems aštriau – karpis su paprika ir jalapenu, intensyviau – su baklažanu ir česnaku arba su saulėje džiovintais pomidorais,
grybų mėgėjams – su „karališkaisiais“ baravykais, vertinantiems klasiką – eršketas su medumi ir garstyčiomis, o norintiems išbandyt kažką visai naujo – plačiakaktis su moliūgu ir traškiomis kanapių sėklomis!
✔️GAUSU BALTYMŲ
✔️NATŪRALU
✔️PARUOŠTA KEPTI
NAUJIENAS ĮSIGYKITE
„MĖLYNASIS KARPIS“ RECEPTAI
Žuvainis
JUMS REIKĖS:
-
2 UAB „Kintai“ žuvainių – maltinukų
-
2 sviestinių bandelių
-
2 saujų žalumynų: įvairių salotų mišinio, česnakų ir ridikėlių daigų, mėlynojo kopūsto griežinėlių
-
Padažui: 3 šaukštų tiršto natūralus jogurto, 2 šaukštų majonezo, 2 šaukštų kaparėlių, 4-5 vnt. kornišonų, pusės mažo šaloto svogūno, šviežių petražolių, citrinos sulčių, druskos, pipirų.
EIGA.
1. Paruošti padažą: visas sudedamąsias dalis susmulkinti itin mažais gabalėliais ir sumaišyti su jogurtu bei majonezu, įspausti citrinos sulčių, pagardinti druska, pipirais.
2. Ant visų pakepintų sviestinių bandelių tepti padažą, dėtį grilyje keptą žuvainį. Ant maltinio dėti žalumynus.
Karpio kaštonai
JUMS REIKĖS:
-
UAB „Kintai“ kukulaičių
-
Maltų duonos džiūvėsėlių
-
Padažui: 3 šaukštų tiršto natūralus jogurto, 2 šaukštų majonezo, 2 šaukštų kaparėlių, 4-5 vnt. kornišonų, pusės mažo šaloto svogūno, šviežių petražolių, citrinos sulčių, druskos, pipirų
EIGA.
1. Paruošti padažą: visas sudedamąsias dalis susmulkinti itin mažais gabalėliais ir sumaišyti su jogurtu bei majonezu, įspausti citrinos sulčių, pagardinti druska, pipirais.
2. Kukulaičius apvolioti džiūvėsėliuose ir 8-10 min. skrudinti panardintus į 160°C aliejų. Puoškite šviežiais daigais ar žalumynais.
Skanaus!
Aplankykite „Mėlynasis karpis“ turizmo kompleksą Pamaryje! www.kintai.lt